Daniel Pedersen aka PunkRockPhoto 19.08.2019. San Diego, CA

Mitt navn er Daniel Pedersen (f. 1985) og jeg er en norsk musikkfotograf med base i Halden, hvor jeg også er født og oppvokst.

2023:
I 2023 klippet jeg 2 musikkvideoer for Blood Command til låtene «The Plague On Both Your Houses» og «World Domination». Jeg har også filmet og klippet musikkvideo for Halden-bandet Skippertak.

2022:
I 2022 laget jeg en dokumentar om Thrond Asker i forbindelse med at han fylte 60 år. Den ble vist på storskjerm før The Squareheads-konserten på Aladdin Scene i november.

2021:
I 2021 filmet og klippet jeg musikkvideoer til Oslo Ess-låtene «Dråpe i havet», «April» og «Hva om vi tar feil?».

2019:
I august var jeg på USA-turné med Mork, hvor de spilte konserter i Las Vegas, San Diego og Los Angeles. Dere kan se bilder fra USA-turen her.

2016:
I september vant jeg Gaffa Photo Awards i kategorien «feature», med en bildeserie av Hurra Torpedo på turné i Tsjekkia, Slovakia og Ungarn. Jeg fikk også en 3. plass og 2. plass i kategoriene «live» og «publikum». Les mer her.

2015:
I oktober vant jeg Gaffa Photo Awards i kategorien «feature», med en bildeserie av OnklP & De Fjerne Slektningene. Les mer her.

I juni slapp OnklP & De Fjerne Slektningene og Universal Music Norge «Svarteboka», hvor jeg som en av tre fotografer, bidro med bilder fra suksessåret 2014. Boka dokumenterer Slektas første leveår som band. Sjekk ut boka her.

Jeg har vært engasjert til diverse arbeid av bl.a Oslo Ess, OnklP & De Fjerne Slektningene, Silver, Upstrokes, The Good The Bad and The Zugly, Blood Command, De Marvells, Gluecifer, Mork, El Cuero, Hagle, Hurra Torpedo, CC Cowboys, deLillos, Bloodlights, Gringo Bandido, Team Armstrong, Messerschmitt, Tvangstrøye, Amber Booking, United Stage Norway, Drabant Music, Warner Music Norway, Universal Music Norway, Sony Music Entertainment, Playroom, Wurst, Skjervafest, Prestivalen, Brygga Kultursal, Feelgood Halden…

Alle henvendelser: post@punkrockphoto.no