Daniel Pedersen aka PunkRockPhoto 19.08.2019. San Diego, CA

Mitt navn er Daniel Pedersen (f. 1985) og jeg er en norsk musikkfotograf med base i Halden, hvor jeg også er født og oppvokst.

Fra tid til annen er jeg fotograf for bl.a. Mork, Oslo Ess og OnklP & De Fjerne Slektningene.

2021:
I 2021 laget jeg musikkvideoer til Oslo Ess-låtene «Dråpe i havet», «April» og «Hva om vi tar feil?». Utover det skjedde det lite i 2020/2021 pga covid-19.

2019:
I august var jeg på USA-turné med Mork, hvor de spilte konserter i Las Vegas, San Diego og Los Angeles. Dere kan se bilder fra USA-turen her.

2016:
I september vant jeg Gaffa Photo Awards i kategorien «feature», med en bildeserie av Hurra Torpedo på turné i Tsjekkia, Slovakia og Ungarn. Jeg fikk også en 3. plass og 2. plass i kategoriene «live» og «publikum». Les mer her.

2015:
I oktober vant jeg Gaffa Photo Awards i kategorien «feature», med en bildeserie av OnklP & De Fjerne Slektningene. Les mer her.

I juni slapp OnklP & De Fjerne Slektningene og Universal Music Norge «Svarteboka», hvor jeg som en av tre fotografer, bidro med bilder fra suksessåret 2014. Boka dokumenterer Slektas første leveår som band. Sjekk ut boka her.

Jeg har vært engasjert til diverse av bl.a Oslo Ess, OnklP & De Fjerne Slektningene, Silver, Upstrokes, The Good The Bad and The Zugly, De Marvells, Gluecifer, Mork, El Cuero, Hagle, Hurra Torpedo, CC Cowboys, deLillos, Bloodlights, Gringo Bandido, Team Armstrong, Messerschmitt, Tvangstrøye, Amber Booking, United Stage Norway, Drabant Music, Warner Music Norway, Universal Music Norway, Sony Music Entertainment, Playroom, Wurst, Skjervafest, Prestivalen, Brygga Kultursal, Feelgood Halden…

Alle henvendelser: post@punkrockphoto.no