Mitt navn er Daniel Pedersen / PunkRockPhoto (f. 1985) og jeg er en norsk musikkfotograf med base i Halden, hvor jeg også er født og oppvokst. For tiden studerer jeg digital markedsføring ved Norges Yrkesakademi, og det hender jeg lager videoer og tar en del bilder. Fra tid til annen er jeg turnéfotograf for bl.a. Oslo Ess og OnklP & De Fjerne Slektningene.

Mitt navn er Daniel Pedersen (f. 1985) og jeg er en norsk musikkfotograf med base i Halden, hvor jeg også er født og oppvokst.

Fra tid til annen er jeg turnéfotograf for bl.a. Mork, Oslo Ess og OnklP & De Fjerne Slektningene.

2016:
I september vant jeg Gaffa Photo Awards i kategorien «FEATURE», med en bildeserie av Hurra Torpedo på turné i Tsjekkia, Slovakia og Ungarn. Jeg fikk også en 3. plass og 2. plass i kategoriene «LIVE» og «PUBLIKUM». Les mer her.

2015:
I oktober vant jeg Gaffa Photo Awards i kategorien «FEATURE», med en bildeserie av OnklP & De Fjerne Slektningene. Les mer her.

I juni slapp OnklP & De Fjerne Slektningene og Universal Music Norge «Svarteboka», hvor jeg som en av tre fotografer, bidro med bilder fra suksessåret 2014. Boka dokumenterer Slektas første leveår som band. Sjekk ut boka her.

Jeg har vært engasjert til diverse av bl.a Oslo Ess, OnklP & De Fjerne Slektningene, Silver, Upstrokes, The Good The Bad and The Zugly, De Marvells, Gluecifer, Mork, El Cuero, Hurra Torpedo, CC Cowboys, deLillos, Bloodlights, Gringo Bandido, Team Armstrong, Messerschmitt, Tvangstrøye, Amber Booking, United Stage Norway, Drabant Music, Warner Music Norway, Universal Music Norway, Sony Music Entertainment, Playroom, Wurst, Skjervafest, Prestivalen, Brygga Kultursal, Feelgood Halden…

Alle henvendelser: post@punkrockphoto.no

$$$upport:
BTC: 1NPRJLcKNo9PtqNoiP5cLr77Xdp3SaM7cF
BCH: qrhl9sx722q4uk3td6dccpcpvrparjmgqs9chmkpyn
ETH/ERC20: 0xCb7ba3549e69a231120cf6756B4796E2C84aA859
LTC: LYMpq3px4A3hcFMa1uwFAjSEHdb6k7cqDL

www.paypal.me/dcrusher