Sivert Høyem BRYLARM2016 Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto
Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Bilder fra BRYLARM 2016

BRYLARM er en minifestival som ble startet av Oslo Ess i 2014, i samarbeid med Stiftelsen Erlik, Indie Recordings, Amber Booking & Promo, TVANGSTRØYE og by:Larm, og som ble arrangert for tredje gang i 2016.

Årets lineup besto av André Storhaug, Oslo Ess, Sivert Høyem, Morten Alme, Hanne Kolstø, Erlend Ropstad, Bård J. Kollen og OnklP & De Fjerne Slektningene. Konferasier var Petter “Uteligger” Nyquist og det ble holdt appell ved Inga Marte Thorkildsen.

Om BRYLARM

Arangementet er gratis for publikum og varer fra kl. 12-15, før det ordinære by:Larm-programmet starter. Selv om arangementet er gratis kan de som ønsker det støtte =Oslo ved kjøpe et rykende ferskt magasin fra selgerne på stedet. Det finnes også en sms-tjeneste for de som ikke har mulighet til å komme på selve arrangementet, men som ønsker å støtte Stiftelsen Erlik og BRYLARM: Send sms brylarm til 2160 (100,-).