Kvelertak på BRYLARM (by:Larm) i 2015. Bildene er tatt kun minutter før de gikk på scena på Youngstorget. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto
Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Kvelertak på BRYLARM 2015

BRYLARM er en minifestival som ble startet i 2014 av Oslo Ess, i samarbeid med Stiftelsen Erlik, Indie Recordings, Amber Booking & Promo og by:Larm, og ble arrangert for andre gang i 2015.

Her er noen bilder jeg tok av Kvelertak backstage kun få minutter før de gikk på scenen på Youngstorget. Teltet var stappfullt og det var et par hundre meter med kø utenfor da bandet sparket i gang showet. Stemningen var upåklagelig og Kvelertak leverte som vanlig et kickass show.

Tidligere på dagen spilte bl.a (initiativtakerne) Oslo Ess, Stein Torleif Bjella, Torgeir Waldemar og Anne Lise Frøkedal, i tillegg til flere av =Oslo-selgere. Konferansier Leo Ajkic holdt praten gående mellom innslagene.

Leo Ajkic på BRYLARM (by:Larm) i 2015. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto
Konferansier Leo Ajkic holdt praten gående mellom innslagene. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Om BRYLARM

Arangementet er gratis for publikum og varer fra kl. 12-15, før det ordinære by:Larm-programmet starter. Selv om arangementet er gratis kan de som ønsker det støtte =Oslo ved å kjøpe et rykende ferskt magasin fra selgerne på stedet. Det finnes også en sms-tjeneste for de som ikke har mulighet til å komme på arrangementet, men som ønsker å støtte Stiftelsen Erlik og BRYLARM: send sms brylarm til 2160 (100,-).