Graffa Photo Awards 2015: FEATURE. Bildene er fra da jeg var på turné med OnklP & De Fjerne Slektningene høsten 2014. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto
Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Gaffa Photo Awards 2015

I dag ble vinnerne av Gaffa Photo Awards 2015 offentliggjort, hvor jeg var så heldig å stikke av med seieren i kategorien «FEATURE». Bildene er fra da jeg var på turné med OnklP & De Fjerne Slektningene høsten 2014. Se bildene nedenfor.

Meg om bildene
Bildene er av OnklP & De Fjerne Slektningene og er tatt på fjorårets norgesturné i nov-des, 2014. Vi var 12 mennesker i en nightliner på turné og vi var blant annet innom Kristiansand, Oslo, Trondheim, Fredrikstad, Haugesund, Stavanger og Bergen, en god blanding av små og halvstore byer og venues. Rett før vi la ut på landeveien slapp bandet “Styggen På Ryggen”, som resulterte i at absolutt alle konsertene på turnéen var solgt ut på forhånd. Det ble blant annet satt opp ekstrakonsert i Trondheim og i tillegg ble det satt opp hele to ekstrakonserter på Rockefeller, som også solgte ut. Etter endt konsert på Rockefeller mottok bandet platina-trofé for 4.000.000 streams av “Styggen På Ryggen”, og dette kun et par uker etter at låta ble sluppet. Bildene mine skildrer livet på veien med et av norges største band. Fra alvoret på soundcheck til den spente stemningen backstage rett før konsert, til festene og nachspiela og lange bussturer fra spillested til spillested.